babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Megérkeztek a MAM Matt Forest kollekciói! (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A természet ihlette színekkel, a barátságos állatokat ábrázoló mintákkal és a különleges matt felülettel ellátott 160 és 260 ml-es MAM Anti-Colic Matt Forest cumisüvegek és az újszülött kortól 3 éves korig ajánlott MAM Original Matt Forest cumik ideálisak a kisbabáknak. A természet közeli minták és színek kellemes hangulatot sugároznak, a matt felület nyugtatóan hat és a babák élvezik, hogy felfedezhetik az erdei állatok világát.

A nyugodt környezet azért is fontos, mert a babáknál néhány hetes koruktól fennállhat a vigasztalhatatlan sírással és láthatóan megélt fájdalommal járó kólikás hasfájás. A MAM Anti-Colic cumisüveg szabadalmaztatott szelepes alja biztosítja, hogy ne keletkezzen vákuum a palackon belül; megakadályozza, hogy a baba levegőt nyeljen. Hozzájárul a kisbabáknak ideális, lassú folyadékáramlási sebességhez, aminek köszönhetően a babák kevesebb levegőt nyelnek, és teljesen nyugod­tan tudnak inni. Ezáltal jelentősen csökken a kólikás hasfájás kialakulásának esélye, amelyet az édesanyák 80%-a* megerősített.

 

MAM Anti-Colic cumisüveg különlegessége a speciális szelepes talp mellett a SkinSoft szilikon anyagú MAM etetőcumi. A MAM etetőcumit úgy fejlesztették ki, hogy a speciális SkinSoft puha szilikon felületnek és egyedi kialakítású, rugalmas szívókának köszönhetően a mama bőréhez és a szoptatáshoz hasonló érzést nyújtson a babáknak, ezért nem csoda, hogy a babák 94%-a** elfogadja.

 

Nézd meg vidón ITT.

 

A MAM Anti-Colic önsterilizáló funkciójának köszönhetően néhány egyszerű lépésben, gyorsan és könnyedén tisztítható és sterilizálható az üveg és az etetőcumi is, amely utazáskor különösen praktikus.

 

EBBEN a videóban láthatod.

 

A cumizás pedig természetes szükséglet a babák számára, fontos szerepet játszik a fejlődésükben, mivel a szopás természetes ösztönével születnek.  Ha a babának megnyugvásra, vigasztalásra van szüksége vagy aludni akar, a cumi megoldást nyújt ezekre.

 

A különleges MAM formatervezésnek köszönhetően a MAM Original Matt Forest cumik szimmetrikus kialakítású szívókája mindig tökéletesen illik a baba szájába. A cumi pajzsa hajlított és pillangó formájú a maximális kényelemért. A nagy szellőzőlyukaknak és az egyedülálló dudoros belső oldalnak köszönhetően bőrbarát, nem irritálja a baba érzékeny bőrét. A cumi szívókája SkinSoft szilikonból készül, amely a bőrhöz hasonló, ezért ismerős érzést nyújt és a babák 94%-a*** elfogadja.

 

*Piackutatás - Ausztria 2011, 73 hasfájós babával tesztelve/USA 2010, 35 hasfájós babával tesztelve.

**Piackutatás: 2009-2017, 1508 babával tesztelve.
***Piackutatás 2010-2018, 1383 babával tesztelve.

Ajánló

Kaland ... játék ... félelmek?
Családi wellness szálloda
Szeretetteljes és biztonságos hordozás

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Egyetlen szál sem fut véletlenül az életedbe. Nincs olyan, hogy csak úgy érzed, hogy szóba kell vele állnod, hallgatsz a késztetésre, megteszed, és annak nincs oka. Ha az érzéseid vezetnek, a sorsod vezérel.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!